Sheer Cover


Date: 2011-11-29 / Time: 16:19:05
Kategori: Sponsorer / 5 Kommentarer

Jag & Anna har fått äran att prova Sheer Cover! Jag är sååå glad för det. Vem vill inte testa Sheer Cover efter tv-shop reklamen? Ska bli så spännande. Håll utkik i våra bloggar (flikarna ovanför headern visar er vägen.) för att se resultat mm. Vi kan även glädja er, våra gäster med att ni kommer att få chansen att testa Sheer Cover på bloggfesten för att se vilken färg som passar er bäst, och självklart hur bra sminket är! Vi kommer under kvällen att tävla ut ett kit av varje nyans + gåva från Sheer Cover i allas goodiebags! GRYMT!



/ Linn




Dermalogica


Date: 2011-11-29 / Time: 15:51:14
Kategori: Sponsorer / 2 Kommentarer

Hejsan!
Herregud vad härliga sponsorer vi fått ihop årets (nästa år är det ju faktiskt) fest. Makalöst! Vi har ju redan presenterat en hel del av dom i våra menyer på våra bloggar (linnlowes.com & madeinjapan.nu) och här i menyn ser ni dem as well. Jag tänkte presentera en till som vi fick precis just nu. Nämnligen Dermalogica!

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.
Dermalogicas terapeuter får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder.

I vår goodiebag kommer ni att hitta ett kit som heter "Meet Dermalogica" som innehåller bästsäljare ut Dermalogicas sortiment. Hur coolt är inte det?  Alla våra fantastiska gäster kommer att gå hem med ett varsit kit!



/ Linn





För dig som älskar rosa


Date: 2011-11-28 / Time: 17:13:00
Kategori: Sponsorer / 0 Kommentarer

Jag tycker att ni alla ska ta och spana in den här grymma tävlingen på Sveriges mest rosa webshop! Shopen är nyöppnad, men min magkänsla säger att det inte kommer att dröja allt för länge innan de är riktigt stora.


/ Anna




INFÖR BLOGGFESTEN 2012


Date: 2011-11-25 / Time: 14:54:29
Kategori: Eventet / 1 Kommentarer

Var: Nattklubben Club Etage (clubetage.se)
Åsgatan 25, Falun Dalarna

När: 28 april 2012




BLOGGEVENTET I DALARNA 2012. Information om eventet, mm.

KONTAKT
Linn: [email protected]
Anna: [email protected]


RSS 2.0