Dermalogica


Date: 2011-11-29 / Time: 15:51:14
Kategori: Sponsorer / 2 Kommentarer

Hejsan!
Herregud vad härliga sponsorer vi fått ihop årets (nästa år är det ju faktiskt) fest. Makalöst! Vi har ju redan presenterat en hel del av dom i våra menyer på våra bloggar (linnlowes.com & madeinjapan.nu) och här i menyn ser ni dem as well. Jag tänkte presentera en till som vi fick precis just nu. Nämnligen Dermalogica!

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.
Dermalogicas terapeuter får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder.

I vår goodiebag kommer ni att hitta ett kit som heter "Meet Dermalogica" som innehåller bästsäljare ut Dermalogicas sortiment. Hur coolt är inte det?  Alla våra fantastiska gäster kommer att gå hem med ett varsit kit!



/ Linn



Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh! Jag vill så gärna gå på er fest! Hur gör man för att få en inbjudan?

2011-12-06 @ 15:19:35
Postat av: Fia

Jag använder Dermalogica just nu, svinbra =)

2011-12-07 @ 10:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BLOGGEVENTET I DALARNA 2012. Information om eventet, mm.

KONTAKT
Linn: [email protected]
Anna: [email protected]


RSS 2.0